Анастасія Кисіль

Злочинне тріо відповідатиме за викрадення автівок у Тернополі

IMG_2110

Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні 2021 року троє зловмисників приїхали до Тернополя з метою незаконного заволодіння транспортними засобами. На сьогодні уже завершили досудове розслідування відносно двох мешканців Київщини та одного жителя Одеської області. 

Про це повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Автозлодії у своєму арсеналі мали спецзасоби для відкривання авто та заведення двигуна. Вони вишукували в місті елітні  іномарки та викрадали їх. Далі переганяли транспорт до місця відстою, аби переконатися, що машину не відстежують правоохоронці, натомість шукали покупців.

- Працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисників. Продати їм вдалося лише одне авто. Викрадачів затримали під час угону третьої іномарки. Їм було оголошено підозру у скоєнні злочину скоєного за ч.3 ст. 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою), - йдеться у повідомленні.

На даний час, досудове розслідування завершене. Матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом направлено для розгляду до суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео