Змагання «Перші кроки» виходять на фінішну пряму

Популярні традиційні змагання учнів четвертих класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя «Перші кроки» виходять на фінішну пряму. Вже не вперше обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував їх спільно з управлінням освіти міської ради і обласним відділенням НОКу України. 

Позаду перший етап стартів, під час якого майбутні випускники початкових шкіл визначили кращих у своїх навчальних закладах. І вже з наступного понеділка, 19 жовтня, протягом чотирьох днів переможці шкільних стартів визначать кращих у своїх мікрорайонах.

Батькам, мабуть, буде цікаво дізнатися, де і коли змагатимуться майбутні чемпіони. Отож, у понеділок, 19 жовтня, спортивне свято відбудеться в мікрорайоні «Східний». У ЗОШ №10 уміння разом виконувати комплекс вправ ранкової зарядки, швидкість і спритність під час різноманітних естафет продемонструють дружні команди ЗОШ №№10, 14, 15, 17, 23, Класичної гімназії, спеціалізованих початкових шкіл з іноземних мов та з основ економіки.

Наступного ж дня, 20 жовтня, дитячий галас наповнить спортивний зал ЗОШ №3, де силами поміряються четвертокласники розташованих у центрі міста і поблизу нього шкіл №№2, 3, 4, 5, 6, 8, 13, 18, і навчально-виховного комплексу №1.

Господарем змагань на «Сонячному» в середу, 21 жовтня, стане ЗОШ №27. Напружено готуються до відповідального випробування переможці із ЗОШ №№11, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29 і НВК №№7, 17. Нарешті в четвер, 22 жовтня, кращих четвертокласників із «Дружби» гостинно запрошує ЗОШ №9. За вихід до вирішальної стадії змагань сперечатимуться ЗОШ №№7, 9, 12, 16, 24, 25, 30, НВК №№32, 35.

Початок усіх чотирьох стартів запланований на 14-ту годину. По дві кращі команди з кожного мікрорайону стануть володарями путівок на фінальні змагання, які в четвер, 5 листопада, традиційно відбудуться в Тернопільській ЗОШ №3 із спеціалізованим вивченням іноземних мов. Вони теж розпочнуться о 14-й годині.

Джерело: vilne.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео