Божена Волинець

Знову запрацював чат-бот DrugHunters – цього разу заборонені речовини виявили у дівчини

271545259_1584164981952532_8285138645420755986_n (Copy)

Як інформував раніше Терен DrugHunters (Мисливці за наркотиками) – це офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram. З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників. Вчора, 9 січня  близько 14-ї години, даний чат-бот запрацював, на нього надійшло повідомлення про те, що у підвальному приміщенні будинку на вул. М. Вербицького, ймовірно, знаходяться особи, які вживають наркотичні речовини.

Поліцейські одразу ж прибули за вказаною адресою. Обстежуючи прилеглу територію, в одному з підвалів, патрульні виявили дівчину, яка помітно нервувала та на запитання інспекторів, що вона там робить — не відповідала. Надалі, під час спілкування, тернополянка розповіла патрульним, що має із собою згорток із наркотичною речовиною.

Згодом патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин події.

Працює чат-бот від патрульної поліції по всій країні. Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Telegram і розпочати діалог.

Нагадаємо, на чат-бот уже надходило повідомлення, про те, що невідомі особи шукали «закладки» на вулиці Вояків дивізії СС «Галичина».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео