Божена Волинець

Знищена кабіна, пошкоджена рама та передні колеса: на Тернопільщині горів вантажний автомобіль

vant-pozh (Copy)

Вчора, 24 грудня, в селі Трибухівці Трибухівської ТГ Чортківського району виникла пожежа вантажного автомобіля «DAF XF». Загоряння сталося близько 11:31 год. Вогнем знищено кабіну автомобіля на площі 8 м.кв, пошкоджено раму та передні колеса автомобіля. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону. Під час гасіння врятовано даний автомобіль та складську будівлю, в якій він знаходився.

Також вчора вранці о 08:09, як повідомляв Терен, у Тернополі на проспекті Злуки (поблизу центру дозвілля ім. О. Довженка) відбулось зіткнення автомобілів «Chrysler», «Dacia Logan» та «Renault Logan». Внаслідок ДТП відбулося блокування дверей автомобіля «Renault Logan». Водій, громадянин 1975 р. н. не міг самостійно вибратися з транспортного засобу.

Рятувальним відділенням аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення деблоковано потерпілого та передано працівникам ЕМД. Після огляду медиками водій від госпіталізації відмовився.

Окрім цього, того ж дня о 06:35 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Кременець на вул. Самчука, у зв’язку зі складними погодними умовами бригада екстреної медичної допомоги не могла самостійно дістатися до місця виклику. На допомогу медикам прийшли рятувальники.

Черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління надано допомогу кареті екстреної медичної допомоги в доставці лікаря до місця виклику та госпіталізації хворого (доставка від дому до карети ЕМД).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео