Барна скуштував супермолока (відео)

Голова Тернопільської ОДА мав змогу оцінити смак бучацького молока, перебуваючи у районі з робочим візитом. Знявши пробу, похвалив.  

Деталі розмови – у відео. 
- Степане Степановичу, як оцінюєте якість молока на цьому підприємстві?
- Я сам з села і якість молока можу оцінювати на смак. Смак - супер, якість – екстра. Я думаю, що за такими підприємствами - майбутнє. І найважливіше: це підприємство створює 800 робочих місць, середня заробітна плата - 5000 грн. Майбутнє Тернопілля не лише за посівами зернових, а в першу чергу за створенням тваринництва. От  наша політика полягає в стимулюванні розвитку тваринництва в Тернопільській області, тваринництво дає робочі місця. 
- Як оцінюєте ефективність кооперативів?
- Це дуже ефективно, це дає можливість залучити ресурси в Тернопільську область, і наша стратегія - стимулювати розвиток подібних підприємств, які не тільки виготовляють сировину, а які продають товар - кінцевий продукт споживання. 
- Чи в належному вигляді такі підприємства?
- Супер вигляд. Я мав можливість бути не тільки в Тернопільській області. Хочу зазначити, що це одне з найкращих підприємств України. Тільки слова вдячності таким господарям за ефективність використання землі.

Оксана СЛОБОДЯН.

Вибір читачів за тиждень

Відео