Що виїздив Степан Барна в Австралії? (Відео)

Тернопільщина співпрацюватиме з Австралією. Таку оптимістичну заяву зробив тернопільський очільник Степан Барна після повернення з Мельбурна, де відбувся австралійсько-український інвестиційний форум.

Цей захід має неабияке значення для Тернопільщини та України загалом, запевняє Степан Барна.

СТЕПАН БАРНА, голова Тернопільської ОДА:

«Ми говорим про те, що у даному інвестиційному форумі взяли участь більше, як 100 підприємців, людей з бізнесу, котрі зацікавлені в можливості інвестувати в економіку України. Тернопільщина здатна показати, презентувати власні напрямки розвитку. В першу чергу ми говоримо про можливість інвестування в харчову промисловість, переробну промисловість, інвестування в машинобудування, а також у сферу видобувної промисловості».

Також голова Тернопільської ОДА розповів про зацікавлення проектами, котрі будуть спрямовані на створення додаткових робочих місць в країні та, зокрема, в нашій області.

СТЕПАН БАРНА, голова Тернопільської ОДА:

«Також серед елементів нашого перебування у Мельбурні було підписання, можливість підписання меморандуму про співпрацю між Тернопільською областю з України та штатом Вікторія у Австралії, що дає передумови міжрегіонального співробітництва на рівні територій, областей і провінцій Австралії». 

Джерело: intb.te.ua

Фото – «Терен»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео