Олена Підгрушна знову виходить на старт

Учора, 17 грудня, стартував третій етап Кубка світу з біатлону в словенській Поклюці. У стартовий день відбулася спринтерська гонка серед чоловіків.

Тернополянин Дмитро Підручний, «пальнувши» у «молоко» два постріли у «лежці», а потім вдало відпрацювавши «стійку», фінішував 43-им.

Та навіть цей невисокий результат став кращим серед українців. Сергій Семенов також з двома промахами фінішував 49-им. Тепер нашим хлопцям потрібно вдало виступити у суботній гонці переслідування, щоб кваліфікуватися у першу в цьому сезоні гонку з масовим стартом, яка відбудеться у неділю.

А сьогодні, о 15.30 на старт спринту вийдуть жінки. Україна знову представлена чудовою шісткою, у числі якої й тернополянка Олена Підгрушна. Вона вийде на старт під 28-им номером. Інші номери у нашій збірній розподілилися так: Джима – 12; Абрамова – 40; Валя Семеренко – 41; Бурдига – 75; Варвинець – 91.

Ще одна тернопільська біатлоністка Анастасія Меркушина візьме старт у третьому етапі Кубка IBU в австрійському Обертілласі. На старт індивідуальної гонки п’ятірка українок із другого складу збірної вийде о 14.30.

Джерело: ternopillive.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео