Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися 12 людей

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

У семи ДТП до медзакладів Тернопільщини з травмами різного ступеня тяжкості звернулося дванадцять людей, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції області.

Дві аварії зареєстрували поліціянти у п'ятницю, 7 липня. Повідомлення про те, що на автодорозі Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, неподалік села Колодне, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander» зіткнувся з «Citroen-Berlingo», надійшло на лінію «102» близько 9:40. У результаті удару до лікарні потрапили обоє кермувальників та пасажир з Mitsubishi. Причини ДТП встановлюються.

Того ж вечора не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, а після цього в лісосмугу водій автомобіля «BMW X1». Бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні кермувальника та 18-річного пасажира.

Восьмого липня в Почаєві 69-річний чоловік, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», під час розвороту не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся з мотоциклом «Jominar». 22-річного мотоцикліста та його 16-річного пасажира з переломами та іншими ушкодженнями госпіталізували.

Чотири аварії трапилися і минулої неділі. О 16:00 неподалік с. Васьківці водій автомобіля «Ford Fiesta», рухаючись заднім ходом, наїхав на двох пішоходів, які стояли на узбіччі із велосипедами. Їх доправили до лікарні. За попередніми даними, кермувальник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Газоаналізатор показав у крові чоловіка 1,92 проміле алкоголю. Його затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

У Тернополі на вулиці Стуса близько 20:30 водій «Hyundai Sonata» на нерегульованому пішохідному переході збив 63-річну тернополянку. Жінка звернулася за меддопомогою.

Із забоями та іншими тілесними ушкодженнями звернувся до лікарні й водій мотоцикла "Іж Планєта 3». При виїзді поліцейських стало відомо, що кермувальник «Toyota Camry», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, створив аварійну ситуацію в результаті якої мотоцикліст втратив керування та перекинувся.

У селищі Скала-Подільська о 22:45 місцевий житель, керуючи «Daewoo Espero», збив перехожого. Потерпілий з ознаками алкогольного сп'яніння раптово вийшов на проїжджу частину дороги та водій не встиг вчасно загальмувати. Пішохода госпіталізували.

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео