У Вишнівці шукають двоногого звіра (фото)

15 грудня під вечір молоді люди їхали з Кременця і на трасі в смт Вишнівець побачили скалічену собаку. Вони не змогли залишити тварину і вирішили їхати в Тернопіль у ветлікарню. Після рентгену і огляду ветеринар зробив висновок, що собака не стала жертвою ДТП, а це справа рук людини. Їй перебили всі лапи, а також нанесли удар по голові, внаслідок чого роздроблені зуби, розбитий ніс і гематома ока. Удари наносили металевим предметом.

Волонтери "Ноєвого ковчега" постійно мають справу з травмованими тваринами, але цей випадок можна назвати шоковим! Про це пише Аліна Кошельовська у спільноті Типовий Кременець.

«Ми звертаємося до всіх мешканців Вишнівця! Можливо, хтось знає власників собаки або був свідком цієї історії, будь ласка, пишіть в приват, анонімність гарантуємо! Не залишайтеся байдужими, коли біля вас ходять такі двоногі звірі, це ваша безпека. Ми обов'язково звернемося із заявою про жорстоке поводження з твариною у поліцію.

   

Зараз Кремній - скорочено Рем (таке ім'я дали собаці його рятівники в надії, що він мужньо переживе всі негаразди) знаходиться на платній перетримці і проходить курс реабілітації, йому доведеться заново навчитись ходити. 16 грудня проведений перший етап операцій, 19 грудня -другий. Хто має бажання допомогти собаці, яка так жорстоко постраждала від рук людини, наші реквізити Приват Банк: 4149 4378 5483 4452 Кошельовська Аліна Юріївна з позначкою "на лікування Рема".

Вибір читачів за тиждень

Відео