Бізнесменів області навчатиме президент фундації CEASC

Бізнес-зустріч на тему: «Вихід на ринки ЄС: нові можливості розвитку бізнесу» проведуть для бізнесменів області 20 лютого в облдержадміністрації. Початок – о 11:00.

Тренером лекцій буде президент фундації Central European Academy Studiesand Certification (Польща) Микола Смолінський. Під час навчань обговорять питання фінансових інструментів підтримки бізнесу. Також нададуть інформацію про фони ЄС.

- Це навчання для власників існуючих бізнес-структур та підприємців, які планують розширення чи виведення свого бізнесу, продуктів та послуг на ринки країн ЄС. Такі семінари організовуємо систематично. Вихід на ринки ЄС потребує підготовки, у першу чергу щодо інформаційної обізнаності, - зазначає заступник директора департаменту економіки ОДА Олег Казмірчук.

Зареєструватись можна за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1576.html. За детальнішою інформацією звертайтесь  у департамент економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації за тел. 52-06-52.

Катерина БОЙКО

Вибір читачів за тиждень

Відео