Креативні батьківські збори

Учасниками навчально-виховного процесу є не лише учні. Важливу роль відіграє взаємодія та спілкування з батьками. У школі-ліцеї № 6 ім. Назарія Яремчука для першокласників перші батьківські збори запам'ятаються, адже проведені вони у креативний формі у вигляді спортивних змагань. 

«Ці змагання називаються «Веселі старти». Це такі нетрадиційні батьківські збори у формі спортивних змагань. Ми їх проводимо щороку для батьків першокласників. В першу чергу – це пропагування здорового способу життя. Друга мета - згуртувати клас, познайомити батьків. Батьки мають показувати приклад для діток, тому учням буде корисно на це подивитись, а батьки з великим задоволенням пригадають цікаві шкільні роки», – коментує вчителька початкових класів Наталія Вишневська.



Підтримування здорового способу життя, власний приклад та перші знайомства між батьками створюють приємну атмосферу. Такі заходи є традиційними для школи.



«Я впевнена, що це дуже хороша справа, щоб діти розвивались, щоб це стимулювало їх до здорового способу життя. Одночасно вони беруть приклад з батьків. Діти дуже позитивно на це відреагували», – розповідає мати першокласниці Софія Федак.



Деталі у відео. 



Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео