Тамара Коблик

На війні загинув син священника з Тернопільщини

У загиблого залишилися дружина Марія, двоє маленьких синів Богданчик та Дем'янчик, батьки, брат, сестри, бабусі. Вічна пам'ять

На війні загинув захисник із Шумщини Олег Бойко, який походить із священничої сім’ї. Життя воїна обірвалося на День Незалежності України. Про це повідомили на сторінці Шумського благочиння ПЦУ у фейсбуці.

Отримали сумну звістку про смерть сина о.Андрія Бойко, воїна, захисника, Героя України – Бойко Олега, який загинув 24 серпня. Отче Андрію і матінко Надіє, прийміть щирі співчуття з приводу надзвичайно важкої втрати від всієї повноти Шумського благочиння. Царство небесне і Вічна пам’ять Герою України! – висловили співчуття на сторінці Шумського благочиння ПЦУ.

24-річний Олег Бойко загинув під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Перебуваючи за кордоном, коли почалась війна, негайно приїхав захищати Україну. Про це розповіли на сторінці Заводської територіальної громади у фейсбуці. Зареєструвався в центрі комплектування та чекав, коли покличуть захищати рідну землю.

В душі Олег був справжнім патріотом, незважаючи на двох малесеньких дітей та дружину, пішов воювати 8 січня 2023 року, - йдеться у повідомленні на сторінці громади.

У загиблого залишилися дружина Марія, двоє маленьких синів Богданчик та Дем'янчик, батьки, брат, сестри, бабусі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олега Бойка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з 41-річним Героєм Іваном Шевченком.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео