Відбувся довгоочікуваний фінал справжнього спортивного свята «Мама, тато, я - спортивна сім'я»

 Для Тернополян таке дійство стало традиційним щорічним спортивним змаганням, яке поєднує в собі спорт, розваги та  здорову конкуренцію. Тому не дивно, що турнір став одним з найулюбленіших як для дітей, так і для дорослих.

Учасниками змагань були сім’ї, які показали справжній приклад єдності та взаєморозуміння. Вони довели, що в Тернополі є міцні, здорові сім'ї, члени яких підтримують здоровий спосіб життя та допомагають один одному.

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення зробив усе, щоб змагання проходили в дружній атмосфері, були веселими та справедливими.

- В рамках проведення цього заходу щорічно привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров’я, популяризації здорового способу життя в колі сім’ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення, формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї. Ми раді, що з кожним роком це свято збирає все більше зацікавлених людей, - зазначила Галина Федорович, директор Центру.

Фінал турніру «Мама, тато, я - спортивна сім'я» відбувся у спортивній залі ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.  Змагались семеро сімей - переможці попередніх змагань. Усі учасники з були налаштовані на перемогу, виконували завдання спортивних естафет спритно. Влучно та швидко давали відповіді під час вікторини. Проте, найсильнішими та доволі спритними виявилась сім’я Булич: Ігор Михайлович, Лілія Романівна та син - Ігор (ЗОШ №3), які посіли перше місце. Друге місце - сім’я Козак: Віталій Ярославович, Тетяна Миколаївна та донька - Юлія (ЗОШ №23), третє – сім’я Літинських: Тарас Зіновійович, Рената Олександрівна та донька - Марія (ТНВК «Школа – ліцей № 6 ім. Н. Яремчука»).

Переможців спортивного свята нагородили подарунковими сертифікатами від туристичної агенції «Coral Travel» на суму від 1 000 до 10 000 тисяч гривень.

- Ми любимо спорт і ця любов передалась нашому синові. Як вчитель фізкультури я знаю, щоб бути у чудовій фізичній формі потрібно щодня робити фізичні вправи, піші або велопрогулянки та правильно харчуватись. Ми дотримуємось цих простих правил і вам радимо, - ділиться досвідом Булич Лілія, з сім’ї переможців.

Партнери змагань: ТМ «Ласунка», кондитерська фабрика «ТерА», торговий меблевий центр «Home Express», ПП «Колумбус» та туристична агенція «Coral Travel».

Організатори: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео