Тернопільські студенти ярмаркували, щоб зібрати кошти для бійців АТО (фото)

27 квітня в приміщенні головного корпусу ТНЕУ провели благодійний ярмарок. Виручені кошти передадуть на потреби бійців АТО. Акцію організували студрада університету за підтримки ГО «Тернопіль – це Європа».

Під час ярмарки кожен факультет виставляв на продаж випічку та вироби з дерева. Також учасники заходу мали змогу зробити фото на пам’ять у військовій формі.

Родзинкою акції стала участь активістів, які написали 3D  книгу "Небесна сотня: історія нескорених». Примірники теж можна було придбати під час ярмарки.

- Ми вирішити організувати ярмарку, оскільки це найкращий варіант збору коштів. Це краще ніж ходити зі скриньками і просити. Тим більше ми взяли багато чого корисного з цієї ярмарки, по-перше, власне організація – справа нелегка, та під час заходу вдалось більше здружитись зі студентами, - розповідає студент ТНЕУ, один з організаторів акції та учасник ГО «Тернопіль - це Європа» Максим Механіч.

Акція тривала протягом трьох годин, активісти зібрали 6 632 грн.  За виручені кошти студенти університету спільно з ГО «Тернопіль – це Європа»  на прохання командира військової частини «Збруч» І. В. Лавріна комплектують автомобіль, який поїде у зону АТО.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео