У фіналі змагань "Дитячої ліги" здобули перемогу школярі з Тернопільщини

Впевнену перемогу у фіналі змагань "Дитячої ліги" України з волейболу здобули вихованці теребовлянської дитячо-юнацької спортивної школи.

Фінальний етап ліги серед 16-17-річних спортсменів вперше відбувався у Теребовлі з 23 до 27 квітня. Змагались за першість України вісім команд. Господарям протистояли колективи із Запоріжжя, Новоград-Волинського, Краматорська, Харкова, Ужгорода, Києва та Прилук. Втім, відібрати золоті медалі у теребовлянців не вдалося нікому.

- Вісім кращих команд України на першому етапі розділили на дві групи, - пояснює другий тренер команди Теребовлі Назар Семотюк. - У своїй групі ми посіли перше місце, а команда "Локомотив" Харків - друге. Відповідно, у півфіналах ми зустрічалися з командами, що посіли такі ж позиції у другій групі. Нам у суперники дісталася команда Запоріжжя. Гра була надзвичайно цікавою, а наші волейболісти одержали непросту перемогу 3:2. У фінальному матчі підопічні Михайла Туркули та Назара Семотюка зустрілися із харківським "Локомотивом". Обіграти суперників теребовлянцям вдалося впевнено - 3:0.

- Фінальний матч та й загалом волейбольний турнір став для Теребовлі справжнім святом, -додає Назар Семотюк. - Спортивний зал був забитий глядачами під зав'язку. Усі підтримували нас, переживали. Завдяки старанням міського голови Теребовлі Сергія Поперечного, вдалося організувати все на найвищому рівні. Команди зустрічав оркестр, відбулися церемонії відкриття та закриття турніру. А команди отримали хороші призи. До слова, бронзовим призером "Дитячої ліги" у Теребовлі стала команди з Прилук (Чернігівська обл.), яка у матчі за третє місце обіграла однолітків із Запоріжжя.

Повідомляє  20minut.

Вибір читачів за тиждень

Відео