Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини судитимуть за смертельне побиття рідного брата

Підозрюваному загрожує до десяти років тюрми

суд

Слідчі скерували до суду кримінальне провадження, розпочате щодо 34-річного мешканця Нараївської громади за вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Нагадаємо, поліцію викликав староста села

У ході досудового розслідування встановлено, що 13 грудня 2023 року у вечірню пору доби між рідними братами виник словесний конфлікт побутового характеру. Старший завдав кілька ударів молодшому братові та штовхнув його на бетонні сходи. Після падіння потерпілий піднявся й самостійно зайшов у житло. Проте правопорушника це не зупинило, він попрямував за чоловіком і продовжив бити його руками, ногами й дерев’яною ніжкою від стільця. Численні травми на голові та тілі потерпілого виявилися смертельними. 

Зібрані докази свідчать про причетність жителя Тернопільського району до вчинення тяжкого злочину. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років, – кажуть правоохоронці.

Читайте також: Жителя Тернопільщини судитимуть за вбивство співмешканця тещі

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео