Експортували з Тернопілля деревину, продукти переробки овочів і м’ясо

На 25% більше вантажів, ніж протягом січня-квітня минулого року, оформили на Тернопільській митниці Державної фіскальної служби (ДФС) в області. 

- Від початку року митники ДФС оформили понад 7000 електронних митних декларацій, - кажуть у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області. – Серед цих документів - 2814 імпортних і 2654 експортних. При цьому 1555 декларацій оформили в інших митних режимах, що загалом на 18% більше, ніж за аналогічний період 2015 року.

Водночас митники оформили 151,7 тис. тонн вантажів, що на 25% більше, ніж протягом січня-квітня минулого року. Серед них - 41,7 тис. тонн - імпортних і 110 тис. тонн - експортних вантажів.

  • Експортували із нашого краю переважно: електроустаткування, деревину і вироби з неї, продукти переробки овочів, плодів (сік яблучний), м’ясо (яловичини, курки), олії рослинного походження тощо, - додають митники.

Імпортували наші підприємці в основному: електроустаткування, полімерні матеріали, пластмаси (сировина для виробництва поролону, пластмасові вироби), механічне обладнання, свіжоморожена риба, мінеральні добрива та інші товари.

До речі, «Терен» писав про це докладно ТУТ і ТУТ.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео