Прокурор з немісцевих зможе реально навести порядок в Тернопільській області – Роман Заставний

zast-r

Завдяки кадровим змінам, внаслідок яких прокуратуру Тернопільської області очолив не місцевий фахівець, законники зможуть показати позитивний результат роботи навіть на рівні держави.

Так вважає народний депутат Роман Заставний.

«Призначення прокурора, який з-за меж області, який подивиться на ситуацію, об'єктивно її оцінить – це хороший посил для Тернопільщини. Ми маємо змогу першими навести лад. Не можемо сказати, що в органах прокуратури всі є злочинцями чи хабарниками, є й фахові професійні люди. І спілкуючись з ними, бачу, що вони також хочуть гідного ставлення до себе і того, що вони роблять для держави. Хочуть поваги, як у всьому світі, та готові працювати чесно і справедливо, щоб змінити цю систему. І наш прокурор теж має таку можливість. Зараз ще рано давати якусь оцінку його діяльності. Треба почекати кілька місяців, ми побачимо по напрацюваннях, кадрових змінах, по справах, які будуть відкриті не на якогось вчителя, який взяв 200 чи 300 грн., а дійсно, як сказав Генеральний прокурор, аби себе проявити чи показати, що в державі відбуваються масштабні зміни, ми повинні ловити велику рибу. Ми побачимо, яка ця риба буде. Крім того, є доручення відпрацювати попередні справи, які були, чомусь, тихо похоронені в нетрях прокуратури. Спробувати звернутись до суду і зі старими та новими справами», - переконаний Роман Заставний.

Такий розвиток подій буде знаком для всіх нечесних на руку держслужбовців та посадовців різного рангу чи рівня, вважає народний депутат. Так мешканці Тернопільщини зможуть побачити зміни, які відбуваються.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео