Віра Олександрович

На Тернопіллі митники отримали 26 відповідей із іноземних держав

2

На підставі відповідей від митних органів іноземних держав на Тернопільській митниці Державної фіскальної служби (ДФС) склали протоколи про митні правопорушення майже на 19,2 млн грн.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

За 9 місяців цього року працівники Тернопільської митниці, аби перевірити законність здійснення суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) різних операцій до митних органів іноземних держав направили 11 запитів, - уточнюють на митниці. - Водночас отримали 26 відповідей від митних органів іноземних держав на запити, спрямовані раніше.

За результатами опрацювання отриманих відповідей, на митниці склали 63 протоколи про порушення митних правил, загалом - на суму 19 млн 162,8 тис. грн.

Виявлені правопорушення стосувалися переміщення через митний кордон України товару із приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу ДФС, як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача та вартості товару, - розповідають митники, - а також вчинення дій, спрямованих на заниження розміру митних платежів.

Про роботу Тернопільської митниці ДФС також читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео