Віра Олександрович

Тернопільські митники передали до суду 47 справ

unnamed-9
Понад 7 млн грн штрафів застосували за постановами Тернопільської митниці Державної фіскальної служби (ДФС) у справах про порушення митних правил до винних осіб. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

- За три квартали цього року фахівці Тернопільської митниці ДФС склали 106 адміністративних протоколів про порушення митних правил на загальну суму 20 млн 644,2 тис. грн і вилучили предмети правопорушення у восьми справах попередньою вартістю 1 млн 405,7 тис. грн, - уточнили на митниці.

На митниці розглянули 56 справ про правопорушення. Водночас за постановами митниці притягнули до відповідальності винних осіб із застосуванням штрафів на загальну суму більше 7 млн грн.

- За результатами роботи митниці у правоохоронному напрямку протягом січня-вересня цього року від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до бюджету перерахували 248,6 тис. грн, - констатують фахівці. - До суду передали 47 справ - на суму 20 млн 194,5 тис. гривень. Водночас у судах винесли постанову про накладення адміністративного стягнення, у тому числі із застосуванням конфіскації товарів на суму понад 17 млн грн.

Про роботу Тернопільської митниці ДФС також читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ. Фото із відкритих джерел          

Вибір читачів за тиждень

Відео