На Тернопільщині відзначили кращих хліборобів (відео)

Урочистості із нагоди Дня працівника сільського господарства провели сьогодні, 18 листопада, у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

 З усіх районів нашої області  з'їхалися працівники цієї сфери.

- Колегам хотів би побажати найперше – мирного неба, їм і їхнім родинам. Прекрасних і чудових врожаїв на їхній ниві, достатку, здоровя міцного і щоб все у житті вдавалось, - привітав генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

[embed]https://youtu.be/ctoS32r45_o[/embed]

Тернопільщина є аграрною областю, і потрібно докладати багато зусиль, аби розвивати цю сферу і надалі. А це дійство – це можливість подякувати хліборобам за їхню важку працю.

- В цей день – День працівника сільського господарства, ми повинні присвятити час і увагу тим людям, які працюють в полі, які працюють на фермі, які працюють на техніці, які обслуговують сільське господарство і зберігають сільгосппродукцію, тому що це надзвичайно важлива і важка праця і ми віддаємо шану людям за їхню щоденну працю, - сказав директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Віталій Луй.

Самі ж працівники сільського господарства розповідають, що вони люблять свою роботу.

- Живеш тою роботою, йдеш на роботу, приходиш з роботи, просто живеш нею, - старший технолог свинокомплексу «Агропродсервіс» Андрій Стефанишин.

Усіх присутніх працівників аграрного сектору відзначили нагородами і побажали наснаги та ще більшого розвитку.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео