Завтра у «музичній бійці» в Тернополі зійдуться чотири гурти

Loud Silence

Музичний конкурс серед молодих гуртів «Koza Music Battle» оголошує дату та час проведення третього чвертьфіналу. Відбудеться він 16 березня о 19.30 год. у арт-барі «Коза».

Цього разу у музичному батлі зійдуться гурти: Purple Blue із Києва, The Tea Ship з Чернігова, Loud Silence з Чорткова та Black Jack з Хмельницького. І лише один з них увійде у півфінал та буде змагатися за головні призи музичного конкурсу «Koza Music Battle»: виступ на фестивалі «Файне місто», 3000 грн. та запис трьох пісень.

Київський гурт Purple Blue (інді/блюз рок) - це вибухове поєднання психоделічного блюзового груву та альт-рокового шаленого хедбенгу на тлі мелодійного сучасного інді. У 2016 році гурт пройшов відбір на «Koza Music Battle», але з гурту несподівано пішла вокалістка, тому участь у змагу їм довелося відкласти на рік.

 

Purple Blue
Purple Blue

Чернігівський гурт, що подорожує в межах космічного океану на хвилях garage, indie rock музики The Tea Ship другими вийдуть на сцену музичного конкурсу. Їх перший ЕР альбом був в жанрі garage punk, а зараз колектив записав легкий surf альбом. «Які ідеї і жанри будуть реалізовані в майбутньому важко сказати, але це точно буде щось цікаве!» - кажуть музиканти.

 

The Tea Ship
The Tea Ship

Третій учасник батлу інді-рок гурт з Чорткова Loud Silence має за мету розбудити любов у людей до справжньої, натуральної, нічим не зіпсованої музики. А Black Jack із Хмельницького (грає у жанрі psychobilly з елементами ска та хард-кору)  складається з різнопланових людей, з різними музичними та естетичними смаками, різного віку, які прийшли з різних стилів.  Колективу Black Jack уже два роки. Незважаючи на це, у них поки немає аудіозаписів. Кажуть, що намагаються продумати все до найменших деталей: кожен удар чи кожну нотку бек-вокалів, аби усе було якомога бездоганніше, і вже тоді думатимуть про запис.

 

Black Jack
Black Jack

Хто стане третім півфіналістом «Koza Music Battle» стане відомо вже у цей четвер, 16 березня у арт-барі «Коза». Нагадаємо, що першими двома півфіналістами стали гурти OMANA (Київ) та OWN CHARTER (Брест, Білорусь).

Музичний конкурс відбувається за підтримки Тернопільського м’ясокомбінату.

Вибір читачів за тиждень

Відео