Тернопільські оперативники купували макову соломку

unnamed (11)

250 гривень вартувала склянка наркотичної сировини у торговця із Зборівщини, проте постійним клієнтам він робив знижки, допоки його не затримали на гарячому.

Правоохоронці тривалий час відстежували діяльність торговця наркотиками, а 27 квітня все ж здійснили оперативну закупку. Вони придбали у чоловіка 5 склянок макової соломки. Так зі знижкою купівля товару обійшлася оперативникам у 1200 гривень. А в момент продажу, на гарячому, жителя Зборівщини і затримали. Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні продавця поліцейські вилучили більше двох кілограм сушеної сировини. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області. Оперативники встановлюють звідки наркоторговець отримував маковиння. Одна з версій, яку відпрацьовують працівники підрозділу протидії наркозлочинності, це закупка макової соломки у місцевого населення.

 

Як виявилось, чоловік неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вживання та продаж наркотиків. На цей раз чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наркоторговцю інкримінують статтю 307 частину КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео