«PROFI TIME 2:0»: тернопільська молодь дізналась секрети професійного успіху

студ рада.....

Громадська організація «АТОМ» організувала цікаву зустріч для студентів та школярів з успішними підприємцями та активними молодими людьми Тернополя.

Своїм досвідом з молоддю поділилися Людмила Муринська (бізнес - тренер, кризовий менеджер, регіональний директор мережі магазинів «Все від 2 гривень»), Наталя Тимофеєва (візажист, стиліст, салон  «FAME beauty studio»), Роман Калушка (випускник «Школи Успіху», громадський активіст), Роман Репко (керівник «Клубу Успішного Бізнесу», фінансовий аналітик) та багато інших спікерів.

Зокрема, Рустам Давлетов розповів про те, як йому вдалося стати художником і заснувати власну арт–студію без жодної художньої та педагогічної освіти. Велике захоплення в учасників викликала дуже юна, але водночас надзвичайно цілеспрямована Антоніна Закорчемна. Завдяки своїй наполегливій праці Тоня глибоко освоїла математичну науку і стала призером гранту на навчання в США. Дівчина розповіла про 4 доби без сну задля досягнення поставленої цілі.

- Даним заходом ми хочемо пояснити молодим людям, що головне – займатися улюбленою справою. Якщо ти робиш те, що  приносить тобі задоволення, і постійно розвиваєшся в цьому напрямку, то успіх і заробіток обов’язково до тебе прийдуть, - зазначила керівник ГО «АТОМ» Ірина Яремчук.

Чимало спікерів рекомендували молоді вийти із зони комфорту та вірити у власні сили, ніколи не опускати руки, навіть коли цілі здаються недосяжними.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео