Тамара Коблик

Катався містом під час комендантської години: у Тернополі зупинили п'яного водія

Чоловік пропонував 2 000 американських доларів поліціянтам, аби його відпустили

26 листопада близько першої години ночі на вулиці Галицькій в обласному центрі патрульні поліціянти зупинили автомобіль марки «БМВ» за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував 24-річний тернополянин. Як з’ясувалася, водій був нетверезий. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Під час складання адміністративних протоколів за порушення ПДР – стаття 122 КУпАП та керування транспортним засобом у стані сп’яніння – стаття 130 КУпАП молодик вів себе агресивно, від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння відмовлявся. Врешті «заробив» ще одну адмінку – дрібне хуліганство – стаття 173 КУпАП. Але й на цьому не зупинився. Приводом для виклику на місце події слідчо-оперативної групи Тернопільського районного управління поліції стала пропозиція неправомірної вигоди. Нетверезий водій пропонував 2 000 американських доларів, аби його відпустили.

Відомості за фактом пропозиції неправомірної вигоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео