Віра Олександрович

Тернополян дуже цікавлять… чужі доходи, кажуть у податковій

запит

Про стан розгляду запитів на публічну інформацію розповіли у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Протягом січня-травня цього року до територіальних органів ДФС Тернопільської області надійшов 21 інформаційний запит, - уточнили у податковій. - Переважно запити адресували у ГУ ДФС в області і Тернопільську об’єднану ДПІ (по 9 запитів), а також – у Кременецьку (2) і Чортківську ОДПІ (1).

Поштою надійшло 10 запитів, а 11 – засобами електронного зв’язку. Серед запитувачів – 11 громадян, 7 юридичних осіб, 2 об’єднання громадян без статусу юридичної особи і один запит - від представників засобів масової інформації.

У запитах на інформацію насамперед цікавилися доходами і сплаченими сумами податків інших громадян, кількістю створених Центрів обслуговування платників (ЦОП) і кількістю наданих ними адміністративних послуг, а також чисельністю зареєстрованих платників податків, - перелічили у податковій.

За результатами розгляду, фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 11 запитів, ще по 8-ми відмовили у наданні інформації. Два запити надіслали належним розпорядникам інформації.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео