У селі під Тернополем збудують новий храм (фоторепортаж)

IMG_5048

Днями у селі Байківці, що під Тернополем, розпочали будівництво нової церкви. Там заклали наріжний камінь і освятили хрест на місці будівництва храму Всіх святих землі Української.

Подивитися практично унікальне діство зібралося багато жителів села. А чин заснування церкви й встановлення хреста очолив Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор. На свято приїхало і чимало духовенства.

- Звичайно, робота ця є важкою, бо доведеться подолати ще багато перепон. Але віримо, що Господь це будівництво благословить і зволить, щоби тут постав храм і щоб його хрести свідчили всім людям про те, що Бог сильніший за злі сили і там, де Господь заснував Церкву, сили пекельні не подолають її. Нехай Всемилосердний Господь допоможе настоятелеві цього храму о. Володимиру, парафіянам, усім небайдужим людям у цьому будівництві. А кожен із нас у міру своїх сил нехай допомагає – працею, коштами, а головне – молитвою. Адже піднімаючи молитви за будівничих цього храму, ми всі приклалися до його спорудження. Нехай Господь благословить будівничих, жертводавців, фундаторів цього храму і за благословенням Божим праця ваша буде успішною, – побажав архієрей пишуть на сайті cerkva.te.ua.

IMG_5045
IMG_5045

IMG_5050
IMG_5050

IMG_5051
IMG_5051

IMG_5052
IMG_5052

IMG_5044
IMG_5044

Фото із сайту cerkva.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео