Чому тернополяни поїдуть до Македонії (відео)

MVI_9782.00_00_10_11.Still001

Аж четверо спортсменів представлятимуть Тернопільську область у складі національної збірної на Чемпіонаті Європи серед юнаків та молоді, що проходитиме у Скоп’є, Македонія, із 2 до 10 вересня.

- Буквально два дні назад ми приїхали із Городка, що в Хмельницькій області. Там був заключний збір, такий спаринговий, більше в парах працювали, максимально підводили форму, - розповідає тренер збірної Тернопільської області Олександр Дульнєв.

Один тернопільський спортсмен змагатиметься у віковій категорії 16 років та ще троє – 18. Хлопці уже тривалий час займаються кікбоксингом та тренуються тричі на день, аби показати найкращі результати.

Настрій бойовий, адже пройшли підготовку до цих змагань, були на зборах тричі, в Кривому розі, в Карпатах та Городку, - розповідає кікбоксер Максим Грейцар.

Почесний президент Тернопільської обласної організації Федерації кікбоксингу України Іван Чайківський побажав спортсменам удачі та перемоги.

- Спортивної удачі! Я вірю в кожного з вас, я вірю в вашу перемогу, вірю в перемогу нашої української команди, нашої української держави і федерації, - каже Іван Чайківський.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Aryar-FI2A8[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео