В день свого свята аграрії зробили подарунок селу поблизу Тернополя (відео)

MVI_6541.00_01_11_10.Still001

Вчора, 19 листопада, у селі Біла, що поблизу Тернополя, парафіяльний храм Покрови Пресвятої Богородиці отримав цінний подарунок – копію чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької.

[embed]https://youtu.be/K-L5R4AoWTs[/embed]

- Земля – це надзвичайно важлива цінність, це той ресурс, з якого ми отримуємо хліб, навіть в молитві лунає «хліб наш щоденний, дай нам сьогодні», і ми мусимо дбати не тільки про хліб небесний, але й про хліб земний. І коли є цей добрий баланс, людина, мабуть, тоді і щаслива, - каже отець Василь Баглей.

Копія чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької була подарована у Тернопільський деканат за сприяння компанії «Агропродсервіс» та її керівника – мецената Івана Чайківського.

- Мені дуже приємно і водночас спокійно бути тут, де ми орендуємо землю, і привезти сюди копію чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької. Привезти до людей, які нам довіряють, яких ми любимо і думаємо, що цей образ допоможе цим людям, - наголошує керівник ТОВ “Дружба” Наталія Янкевич.

Цю ікону, разом із іншими 9-ма,  освятили під час цьогорічної Загальнонаціональної прощі у Марійському духовному центрі у селі Зарваниця. Самі ж віряни, дуже вдячні за такий подарунок, адже не у кожного є змога часто відвідувати Зарваницю.

Такий подарунок підприємство «Агропродсервіс» робить деканатам, на території яких обробляє землю, із нагоди 150-річчя коронації ікони Божої Матері Зарваницької Папою Пієм ІХ.

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео