За дороги Тернопільщини візьмуться турки?

2

Із представниками турецької компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка спеціалізується на будівництві доріг, мав зустріч голова Тернопільської ОДА Степан Барна.  

Очільник області наголосив, що на Тернопільщині є 5 тисяч кілометрів доріг загального значення, з них 1 400 км – дороги державного, а 3 600 км  – місцевого значення. У планах – відновлення не тільки стратегічних магістралей Тернопіль-Дубно, Тернопіль-Львів, Тернопіль-Хмельницький, а й будівництво автошляхів у напрямі Чернівців та Івано-Франківська. Не залишаться поза увагою й дороги місцевого значення. На їх ремонт уже цього року спрямують близько 300 мільйонів гривень.

«Наше стратегічне завдання – покращити якість доріг області. Тому ми зацікавленні в активній діловій співпраці з будівельними компаніями, а також у співпраці з вами, яка маємо надію, створить відповідні умови для подальшого українсько-турецького співробітництва», – підкреслив голова ОДА.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» — дочірнє підприємство турецького будівельно-підрядного транспортно-торгово-промисловового АТ «Онур Тааххют», що здійснює будівництво і ремонт автошляхів та трамвайних колій в Україні. Підприємство брало участь в будівництві автошляхів Київ-Чоп і Київ-Одеса.

Турецька компанія «Онур Тааххют» заснована в 1991 році, успішно реалізувала важливі проекти в Хорватії, Україні, Тунісі, Молдові, Омані та Туркменістані. У деяких з цих країн підтримує успішну діяльність.

Вибір читачів за тиждень

Відео