На Тернопільщині перейменували райцентр (фотофакт)

Бирижини осн

Фото вказівників, що спотворюють назву міста, опублікували сьогодні у Фейсбук-спільноті Береж Інфо.

Чи це жарт на грані фолу, чи своєрідний протест проти занедбаності у райцентрі – невідомо.

«Чи то в Бережанах зніматимуть якусь комедію, чи до Дня міста* - але сьогодні на в'їздах у місто, де не було дорожніх знаків про початок/кінець населеного пункту - з'явилися «знаки» БИРИЖИНИ...

*19 березня 1530 р. село Бережани отримало статус міста, а 26 березня 1530 р. – Магдебурзьке право…» – йдеться у коментарі до фото.

Бирижини 1
Бирижини 1

Учасники спільноти активніше поширюють запис, ніж коментують його. Схоже, люди вагаються – фотошоп це, чи реальні світлини.

Цікаво, що напередодні у Береж Інфо уже намагалися експериментувати з подібним, опублікувавши «загадку».

Бирижини 2
Бирижини 2

Ліліану Шинклярську, яка народилася й закінчила школу в Бережанах, це обурило:

Розумію, що всі обурені занепадом міста, але хочу сказати, що якщо ви бажаєте покращень в своєму місті, перше почніть з себе. Дорога адміністрація групи, хочу попросити видалити це фото, так як на мою думку це принижує назву міста і саме місто.  Хочете жити краще - зробіть для цього щось! Давно всім зрозуміло, що влада нічим не допоможе, то візьміть ініціативу в свої руки! І перестаньте обирати в мери всяких пришелепкуватих, які тільки й чекають коли їх оберуть і вони встигнуть вкрасти і собі щось.. Почніть для початку хоча б любити назву міста, де ви проживаєте. Не подобається вам місто? Країна? Змініть її на місце, де вам буде подобатись, але не треба обсирати моє місто, йому і без вас не легко..

Вибір читачів за тиждень

Відео