Колишнього депутата Тернопільської міськради вразила... порядність

авто сороколіт

Зачепив чуже авто і залишив записку із номером телефону, аби власник постраждалої машини міг зв’язатися з винуватцем пригоди. Про порядний вчинок водія, який приємно здивував, розповів на своїй сторінці у соцмережі facebook Іван Сороколіт. Завдяки чесності і свідомості чоловікові вдалося зберегти час, кошти та нерви.

«Вчора вдень повертався до свого припаркованого автомобіля, до котрого поспішав, бо спізнювався на зустріч. Біля авто мене перепинив молодий чоловік зі словами: «Ой, добре, що я вас застав. Я випадково зачепив ваше авто і трішки його пошкодив. Я вже залишив на лобовому склі вам записку з моїм мобільним, щоб ви могли мене знайти. Я зараз поспішаю, чи могли би ми трохи пізніше здзвонитися, я б хотів компенсувати завдані збитки». Після короткої розмови я дав чоловіку на ім'я Павло номер свого телефону і ми роз'їхались» – пише Іван Сороколіт.

Згодом Павло зателефонував сам. Чоловіки домовилися про зустріч. Фахівець оцінив завдані збитки, а Павло їх компенсував.

«Зізнаюсь, якщо б чоловік не залишив записки чи мене не дочекався, то я б ще кілька днів міг не помітити пошкодження. Європейцями нас роблять не угоди про асоціації і навіть вступ в Євросоюз, а наші вчинки» – підсумовує колишній депутат Тернопільської міської ради.

Фото зі сторінки Івана Сороколіта у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео