У ДТП на Тернопільщині в неділю травмувалося четверо осіб

580de87ca0a35-1-4

До лікарні з тілесними ушкодженнями бригада швидкої допомоги доправила жителя Борщівського району, 1984 року народження. Травми чоловік отримав в результаті автопригоди, пише tp.npu.gov.ua.

6 травня близько 18:15 потерпілий, перебуваючи на місці пасажира на мопеді, не втримався та впав з транспортного засобу. В результаті цього він отримав тілесні ушкодження - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий вивих правого плеча, а також множинні садна та подряпини. Підозрюють лікарі і перелом склепіння черепа.

Його в травматичному шоці першого ступеня госпіталізували в травматологічне відділення.

На Чортківщині під колесами автомобіля опинився пішохід. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Dacia, збив місцеву жительку та втік з місця пригоди.

Оперативники встановили особу втікача. Проте дома його не застали, а в гаражі знаходився транспортний засіб з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного. Його мобільний телефон не відповідає.

Травмована жінка з вивихом ключиці та множинними забоями руки звернулася до лікарні. Після надання меддопомоги її відпустили

Ще одне повідомлення про аварію надійшло у неділю близько 23:15 в чергову частину Кременецького відділу поліції.

Водій автомобіля OPEL Kadett не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, де врізався в бетонну огорожу трансформаторної підстанції.

В результаті аварії швидка госпіталізувала водія іномарки. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс, множинні різані рани вискової і потиличної ділянки. Потрапила до реанімаційного відділення і пасажир авто. У жінки політравма, тупа травма живота, підозра на перелом кісток тазу, зламаний ніс та інші ушкодження.

По всіх автопригодах триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео