Цьогорічний Koza Music Battle у Тернополі, можливо, був останнім

_DSC2932

Уманський гурт Our Atlaantic став переможцем конкурсу Koza Music Battle 2018. Хлопці отримали грошову винагороду, а вже у липні повернуться до Тернополя, аби виступити на Міжнародному музичному фестивалі «Файне Місто».

На жаль, до фіналу не дійшов жоден тернопільський гурт. Як гості у фіналі виступили місцеві хлопці Dreadnought. Їхній виступ, зокрема, високо оцінив запрошений учасник журі, головний редактор Karabas Live Ігор Панасов: «Це драйвово, це класно, це несподівано. Кожна пісня викликає каскад сюрпризів, якісь свіжі відчуття від цього гурту, тому я бажаю їм найкращого у майбутньому. Мені казали, що у Тернополі гурти з’являються і зникають, це недобре. Тернопіль, прокидайся!».

 - Адекватних тернопільських гуртів нема. Вони могли б покращити свій рівень, але чомусь цього не роблять. Ми зараз на найнижчій точці синусоїди. Можливо, ми вже досягнули дна і від нього почнем відштовхуватись, а, можливо, ще є далі куди впасти, – каже засновник конкурсу Ярослав Качмарський. -  Поки що невідомо, чи буде конкурс Koza Music Battle у майбутньому. Мені здається, він в даному форматі себе вже вичерпав, можливо, в цій географічній точці себе вичерпав. Відомо що Тернопіль – це домовина культури України. І тому невідомо, чи є сенс його (конкурс – ред.) тут продовжувати.

Попри це, далі у тернополян ще багато приємного. Вже незабаром стартує найочікуваніша подія літа – музичний фестиваль «Файне Місто».

Вибір читачів за тиждень

Відео