На Зборівщині у ставку втопився малолітній

втопився

Нещастя спіткало родину зі Зборівщини. У ставку втопилася малолілтня дитина.

30 травня о 20:45 у чергову частину Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки. Вона повідомила, що у ставку, неподалік житла, вона знайшла свого сина. У село виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, малолітній близько 16:00 пішов на пасовище. Проте вчасно додому не повернувся і мама вирішила йти на його пошуки. На полі дитини не було і жінка почала обходити територію поруч. Знайшла його у воді - в місцевому ставку. Ознак життя хлопчик не подавав.

Як каже Петро Тихович, начальник відділу ювенальної превенції Тернопільської області, жінка самостійно виховувала чотирьох синів, оскільки батько дітей помер ще у 2016 році. Сусіди характеризують родину, як благополучну, на обліку в службі у справах дітей Зборівської райдержадміністрації сім'я не перебувала, пише Досьє 102.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частиною 1 ККУ. Триває слідство.

Правоохоронці закликають батьків стежити за власними дітьми, спілкуватися з ними й попереджати про біду, яка може спіткати від необережного поводження на воді, з сірниками чи випадковими знахідками, схожими на вибухові речовини. Нагадайте школярам і про правила дорожнього руху та спілкування з невідомими людьми. Профілактичні бесіди зайвими не будуть, але вони можуть застерегти від нещастя.

Вибір читачів за тиждень

Відео