На форумі «Нове зернятко» була представлена потужна техніка для обробки поля (фоторепортаж)

8

Міжнародний аграрний форум «Нове зернятко» зібрав чимало прикладів потужних машин, які можуть ефективно працювати у полі. Багато з них виготовляються іноземним виробником та завойовують в Україні передові місця із сили, потужності, якості, швидкості та інших характеристик.

Зокрема, на форумі «Нове зернятко» були представленні машини марки «JCB», «Pottinger», «CASE IH» та «Holmer». Представники даних компаній в Україні розповіли про переваги їхньої продукції, користь, зручність, новизну та детальніше розказали про деякі одиниці.

Одним із партнерів «Агропродсервісу» є компанія «Констракшн машинері», що представляла на форумі свою продукцію, серед якої трактори та будівельна техніка.

- Ми давно працюємо із «Агропродсервісом», є із ними партнерами. Цього року наша компанія представила більше машин, ніж минулого. Це трактор JCB Fastrac – унікальний трактор, який є новинкою в Україні, він може їхати по трасі зі швидкістю 70 км/год., це кращий транспортний трактор, який у нас тут є, а ще Телескоп Агропро. Також ми представляємо будівельну техніку: трактор 5CX, генератор та сервісна машину, - Маличенко Андрій спеціаліст з маркетингу «Констракшн машинері».

Німецький завод «Holmer» виробляє техніку для збору цукрових буряків та машини для внесення органічних добрив. Представником компанії на форумі «Нове зернятко» був «Holmer Україна».

- Сьогодні ми представляємо машину для внесення органічних добрив, оскільки, багато компаній переходить на вирощування під органіку, тобто відмовляється від хімії. Тому, на цей момент, така техніка є дуже затребувана, - каже Олег Одежинський менеджер з продажу техніки Holmer у Західному регіоні.

10
10

- Компанія «Pottinger Україна» – це дочірнє підприємство австрійського виробника сільськогосподарської техніки, - розповідає керівник з продажу в Західній Україні Володимир Татарчук. - Сьогодні ми представляємо ряд машин: короткобазова дискова чотирьох метрова борона, п’ятикорпусний навісний плуг, комбінація сівалки з ротаційною бороною, яка має можливість сіяти різними методами висіву; комбінація косарок, восьмиметрова посівна комбінація. Посівна комбінація «Pottinger» завоювала на ринку України досить великий авторитет,  тому що вона має можливість досить якісно сіяти, не є вибаглива до передпосівного обробітку, це надійна машина.

5
5

Компанія «НФМ Агро» представляла на форумі «Нове зернятко» техніку, виробником якої є компанія «CASE IH».

- Ми є офіційним дилером компанії CASE IH в Україні, у даному заході ми беремо участь не в перший раз. Цього разу ми представляємо свої трактори номінальністю у 125, 155, 210 і 500 кінських сил. Трактори колісні, універсальні, призначенні для будь-яких сільськогосподарських робіт. Тобто, вони можуть орати, культивувати. Великим попитом у Західному регіоні користується трактор CASE IH Puma 210, дуже пишаємося нею, бо продаємо багато одиниць. Саме такий трактор зараз потрібен, як великому так і малому аграрію. Puma 210 – практична, зручна легка в керуванні, є коробка павершифт, мотори в 6.7 літра, а економія палива просто колосальна, - розповідає Бойко Андрій керівник західного регіону продажу відділу техніки компанії «НФМ Агро».

4
4

3
3

2
2

1
1

6
6

7
7

9
9

12
12

11
11

Фото автора та Вікторії Рибак

Вибір читачів за тиждень

Відео