У Тернополі біля багатоповерхівки оселилися щурі

1 (1)

На днях у соціальних мережах переполох серед тернополян викликали щурі, які за словами користувачів, оселилися у дворі на вул. Тарнавського,3. Та комунальники запевняють, що дератизацію у згаданому будинку проводять вчасно.

В якості підтвердження того, що підприємство вчасно надає послуг, комунальники запевняють про наявність актів виконаних робіт, які підписані мешканцями будинку на Тарнавського,3.

Після бурхливої реакції тернополян, фахівці обслуговуючого підприємства та голова ОСББ провели обхід території на вул. Тарнавського, 3 для того, аби вирішити, як припинити розмноження гризунів. Після цього було вирішено провести позачергову дератизацію за допомогою ТОКП «Профдезинфекція».

Якщо ви хочете уникнути гризунів, які оселяються на вулиці – не підгодовуйте їх. Адже, вони можуть харчуватися тією їжею, яку мешканці будинку залишають для голубів, собак, котів чи інших тварин. Щурі – істоти хитрі і їх важко позбутися. Тому комунальники радять не принаджувати таким способом гризунів до прибудинкових територій. Адже у їхню роботу входить дератизація лише підвальних приміщень, а не прибудинкових територій, доріг та інше.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео