Школярі зі всієї України відвідали підприємство на Тернопільщині

IMG_2747-847x381

Виробничі потужності компанії «Агропродсервіс» відвідали учні з 18 областей України в рамках проведення у Тернопільській області ІІ етапу Всеукраїнського зльоту трудових аграрних об’єднань. Основна мета заходу – підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді та ефективності навчальної й науково-дослідної роботи на шкільних навчально-дослідних земельних ділянках. Заходи тривали з 11 по 13 вересня.

В «Агропродсервісі» учні змогли оглянути роботу лабораторій, технічного парку, елеваторних комплексів, заводу з переробки соєвих бобів, насіннєвого заводу, яблуневих садів тощо, інформує прес-служба компанії.

IMG_2709
IMG_2709

У заході беруть участь команди з 18 областей України. Тернопільську область представляють вихованці Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді – члени аграрного об’єднання «Органік».

IMG_2722
IMG_2722

У рамках дійства відбувся відкритий захист науково-дослідницьких робіт у секціях «Рослинництво», «Овочівництво», «Садівництво», «Тваринництво», а також презентацію виставки «Щедрість рідної землі» та відкритий творчий звіт членів учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань школярів. Мали місце і педагогічні читання «Компетентнісний підхід в роботі учнівських аграрних об’єднань та їх роль у допрофесійній орієнтації школярів», а також зустріч з науковцями, огляд демонстраційних ділянок та виробництва компанії «Агропродсервіс».

IMG_2744
IMG_2744

Фото «Агропродсервісу»

Вибір читачів за тиждень

Відео