Віктор Мацикур відреагував на волейбольний скандал на Тернопільщині

волейбол1

Свою позицію щодо скандальної ситуації, що склалася під час гри у волейбол команд Вищої ліги у Ланівцях оприлюднив начальник управління фізичної культури та спорту Віктор Мацикур. Чиновник запевнив, що зробить усе залежне від нього аби розв’язати конфлікт та навести лад у волейболі Тернопільщини.

– Не люблю гучних заголовків. Так і тут… Сьогодні зібрав людей, причетних до організації цього турніру. З їхніх слів, Федерація волейболу України постійно вносить зміни в правила виду спорту, потрібно керуватись не старими, а нинішніми пунктами, враховуючи і вчасною процедурою подачі протесту, – зазначає Віктор Мацикур.

Також він розповів, що уже десять років не обирали керівника обласної федерації волейболу. А це позначилося на розвитку цього виду спорту на Тернопільщині в цілому.

– Ініціював проведення наради з фахівцями волейболу. Сподіваюсь, це підштовхне цю спільноту до проведення конференції та обрання керівника обласної федерації, якого до цього уже десяток років не було. Він був формальним, а виконувач його обов'язків нещодавно помер. Відсутність єдиного центру прийняття рішень у обласній федерації призводить до непорозумінь на майданчику та поза ним. Сподіваюсь колеги зможуть самоорганізуватись, а з нашого боку підтримка є і буде, – резюмує начальник управління.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео