На Тернопільщині – спортивний скандал

волейбол

Скандал стався під час гри у волейбол команд Вищої ліги. Трапилося це через те, що на змагання у Ланівці не приїхав суддя з Тернополя. Замість нього гру довірили судити представнику ланівецької команди. Зі слів кременчан, зі своїми обов’язками він не впорався, бо оцінював необ’єктивно. Тому команда Кременця покинула поле просто посеред гри.

Скандалом закінчилася гра команд Вищої ліги області між командами Ланівці – Кременець. Перша партія відбувалась з перемінним успіхом, але через упереджене ставлення судді, гра закінчилась на користь суперника. У середині другої партії після декількох грубих, умисних та упереджених дій судді головний тренер команди Кременця Володимир Прокопович прийняв рішення припинити гру та з командою залишив поле суперника.

– Терпіти приниження ніхто не буде, або чесно за правилами, або ні як! – обурюється тренер кременецької команди, віце-президент федерації волейболу м. Кременець, Кременецького району, професійний тренер Міжнародного рівня – FIVB, суддя національної категорії України Володимир Прокопович.

Також чоловік розповів, що змагання не були організовані належним чином, окрім професійного судді, на заході не було ні медиків, ні правоохоронців. Тож зараз тренер готує подання протесту в управління спорту Тернопільської ОДА про недопустимість такої організації змагань.

Окрім цього, Володимир Прокопович скаржиться на відсутність фінансування волейболу на Кременеччині.

– Дирекція команди неодноразово зверталась з проханням про надання фінансової підтримки волейбольної команди до керівництва. Та, заручившись гарантіями від керівників, команда заявилась в чемпіонат області, де гідно представляє наш край. Харчування в дні змагань і організація поїздок лягли на кишені самих гравців, директора і тренера, – розповів тренер.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео