Справа Ігоря Турського: перше судове засідання «по суті» (відео)

Сьогодні, 9 квітня, відбулось чергове засідання по справі нападу на екс-депутата Тернопільської міської ради Ігора Турського.

Адвокат потерпілого Тарас Боднарчук нагадав, що в той день його підзахисного вдарили ножем. Особи, які вчинили це правопорушення, були знайдені досить швидко. Після обшуків нікого так і не затримали. Як результат, безпосередньо виконавець цього кримінального правопорушення втік з місця злочину і певний час переховувався від органів судового слідства.

Восени минулого року він з’явився самостійно зі своїм захисником в головному слідчому  управлінні області. І на наступний день чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту з визначенням судової застави у вигляді 60 тис. грн. Через кілька днів заставу внесли, а підозрюваного випустили на свободу.

Прокуратурою було внесено апеляційну скаргу на рішення міськрайонним судом збільшення суми застави до 120 тис. В кінці грудня 2018 року було затверджено обвинувальний акт. Сьогодні тривало перше судове засідання «по-суті».

Детальніше про те, як відбувалося слухання справи – у відео.

Фото, відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео