«Кристал» у принциповому поєдинку чемпіонату Тернопільської області переміг «Ниву» (фото)

1

Вже в першому турі нового чемпіонату Тернопільської області у вищій лізі у Чорткові 20 квітня зустрілися принципові суперники – місцевий «Кристал» та теребовлянська «Нива». Минулого року ці команди теж відкривали сезон, щоправда в аматорській лізі України. Тоді у Теребовлі перемогу святкувала «Нива», цього ж разу рідне поле допомого чортківцям – 2:0.   

На старті матчу не використали дві подачі з кутового теребовлянці. В обох випадках пробивав центральний оборонець «Ниви» Іван Ярошенко. У першому моменті м’яч потрапив прямо у голкіпера, в другому, після удару в падінні, м’яч пройшов над поперечиною.

2
2

А перший гол у матчі був доволі кумедним і стався він після власної помилки футболістів «Ниви». Захисник Ігор Ярошенко віддав передачу на свого голкіпера Віктора Ольхового і зробив це в недодачу. Ольховий вийшов з воріт і намагався вибити м’яча у підкаті. Від кіпера рикошетом м’яч відскочив майже до середини поля на Руслана Курдаса і той метрів з 40-ка відправив м’яча у порожні ворота (1:0). А на третій компенсованій до основного часу хвилині необов’язкове порушення правил заробив теребовлянець Назар Грицак, сфоливши на Максиму Сурженку. Подачу якісно виконав майстер стандартів, новачок «Кристала» Андрій Гринченко. Його тезка, нападник господарів Кульчицький ударом головою подвоїв перевагу чортківської команди (2:0), додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео