«Агрон-ОТГ» впевнено обіграв теребовлянську «Ниву» (фото)

dscn4250

18 вересня, у центральному поєдинку 3-го туру фінального етапу вищої ліги чемпіонату Тернопільської області великогаївський «Агрон-ОТГ» на домашньому стадіоні впевнено переміг свого головного конкурента – теребовлянську «Ниву» – 3:0 і ще на крок наблизився до здобуття золотих медалей.

Очікуваного бойового матчу, на жаль, не вийшло. Підопічні Романа Курдупеля надійного зіграли в  обороні, не дозволивши супернику створити жодного гольового моменту, натомість кількома своїми шансами скористалися сповна і закономірно перемогли. На початку поєдинку слушні нагоди мали Арсен Кривобедрий та Валентин Білик, які не зуміли замкнути передачу з правого флангу, а незадовго Назар Процик не реалізував вихід віч-на-віч. Та все ж високий клас Процик продемонстрував на 20-й хвилині, коли перервав свою тривалу безгольову серію. Він майстерно розібрався одразу з двома захисниками і з гострого кута пробив голкіпера «Ниви» Владислава Петруся (1:0). А незадовго господарі отримали право на пробиття штрафного удару. До воріт було метрів 35-ть, однак це не відстань для ветерана тернопільського футболу Віктора Ковалика, котрий гарматним ударом змусив вдруге виймати м’яча з сітки власних воріт кіпера «Ниви» Петруся (2:0). До речі, Віктор відзначився у ворота своєї колишньої команди, де був її капітаном. Теребовлянська ж команда лише на 41-й хвилині спромоглася на перший удар по воротах «Агрона» – м’яч після пострілу Тараса Гром’яка пройшов вище воріт.

У другому таймі великогаївська команда віддала можливість грати першим номером «Ниві», граючи, як кажуть, по рахунку. Наситивши центр поля, «агронівці» буде надійно зіграли в обороні і самі, по можливості, організовували швидкі контратаки. Одну з них мав реалізовувати Назар Процик, однак отримавши передачу від Руслана Луцика та вийшовши на побачення з голкіпером, форвард пробив у поперечину, а Арсен Кривобедрий, який набігав на м’яча, не змів по ньому влучити. На все ж господарям ще одного разу вдалося відзначитися. Назар Процик віддав передачу на правий край на Тараса Червонецького, той розхитав оборонця Руслана Голованьова і спіймавши голкіпера на протиході, поцілив у нижній, ближній до кіпера кут воріт (3:0). У гостей за весь другий тайм запам’ятався прохід лівий краєм з наступною прострільною передачею на Владислава  Сороцького,яку в останній момент зумів перехопити Віктор Ковалик.

Ця перемога дозволила «Агрону» відірватися вже на шість очок від теребовлянської «Ниви», і тепер все у руках підопічних Романа Курдупеля. Щоб не залежати від суперників, «Агрону» достатньо набрати в трьох поєдинках, що завершилися до завершення чемпіонату чотири очка, щоб втретє поспіль здобути золоті медалі, зазначає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео