Ростислав Фук

Пішов на фронт добровольцем: на Тернопільщині поховали 18-річного Героя (фото)

Герой загинув 21 жовтня на Запоріжжі. Світла пам’ять

Із 18-річним захисником Радомиром Олійником попрощалися в Гусятинській громаді 31 жовтня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Радомир добровольцем пішов на фронт. 21 жовтня загинув у районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу.

Похорон відбувся у селі Постолівка. Провести в останню путь прийшли односельці загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці, однокласники, друзі.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви Івана Хрестителя, де священнослужителі відправили заупокійну панахиду, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани та скорботи.

У пам’яті близьких Радомир Олійник назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Радомира Олійника з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Без батька залишився однорічний син: поблизу Тернополя попрощалися з Героєм 

Фото Гусятинської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео