У Тернополі просять допомогти розшукати свідка вбивства, що трапилось біля нічного клубу (відео)

70367692_1180228298826928_5828994528819806208_n

Рідні Віталія Гнатишина, що не прийшов до тями після отриманих травм біля нічного клубу «Алюр» у Тернополі, розшукують третього свідка, який міг би допомогти в свідченнях.

Фото та відео з камер спостереження у себе на сторінці поширює брат вбитого Дмитро Гнатишин. Він звертається до усіх, аби допомогли розшукати даного чоловіка. На його думку він є співучасником та свідком вбивства, проте працівники поліції з певних причин не встановлюють дану особу.

– Прошу допомогти встановити третю особу, яка є співучасником, координатором, а також свідком вбивства. Особа, яка постійно спостерігала і в певний момент, коли брат з друзями вийшов із закладу, підвела Біляшевича В. до них, після чого почалося побиття і саме вбивство Терендехом С. Гнатишина Віталія, – пише Дмитро Гнатишин. – Ми не одноразово зверталися із клопотаннями у правоохоронні органи, про встановлення даної особи, на що отримували усні відповіді «він вам не допоможе». Подейкують, що дана особа є сином впливових батьків в Тернополі, які допомагають зв’язками і фінансово вбивцям , і дуже не хочуть щоб його притягнули до відповідальності або навіть у якості свідка.

Нагадаємо, «Терен» писав про те, що юнака, якого побили біля нічного клубу у Тернополі, не вдалось врятувати. Поліція ще на місці встановила: травми потерпілий отримав у результаті побиття двома юнаками.

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео