Оксана Бучко

Юнака, якого побили біля нічного клубу у Тернополі, не вдалось врятувати

36857621_644069829290316_8663304882662408192_n

Тернополянин Віталій Гнатишин не прийшов до тями після отриманих травм поблизу приміщення нічого клубу «Алюр». Повідомлення про смерть залишила на сторінці одногрупниця хлопця Олеся Пастущин 8 липня.

- Одна мить — і перестало битися серце. Жорстока смерть забрала тебе від нас. Плаче серце і болить душа. Як ти усім нам потрібний. Хай твій спокій оберігають краплини роси - то наші сльози. Спи спокійно, любий, ріднесенький наш одногрупник, Ти заслужив Божого тепла і Царства Небесного. Світла пам’ять тобі! Ти назавжди в наших серцях, - написала Олеся.

Інформація про нанесення тілесних ушкоджень тернополянину поблизу «Алюр» поступила в управління Нацполіції у Тернопільській області близько 4 год ранку 30 червня. Через декілька хвилин повідомлення надійшло і від медиків, що ними для надання меддопомоги в Тернопільську комунальну міську лікарню №2 із діагнозом «клінічна смерть» доставлено молодого тернополянина 1998 року народження.

Кримінальні справи відкрили і за фактом хуліганства, і за нанесення важких тілесних ушкоджень потерпілому, повідомляє gip.org.ua. Поліція ще на місці встановила: травми потерпілий отримав у результаті побиття двома юнаками: 1993 і 1994 років народження. Обидва – з обласного центру. Один з них – без свідомості. Другий затриманий - під домашнім арештом.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео