Орест Сарматський

Завод поблизу Тернополя може запрацювати і в умовах карантину (фото) 

b07-Copy

Частково відновити роботу одного із найбільших підприємств Тернопільщини в умовах карантину може завод концерну  Sumitomo Electric Bordnetze.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

– Якщо ситуація в наших європейських партнерів буде стабілізуватися, то ми зацікавлені хоча б у частковому відновленні роботи. Звичайно, зараз не йдеться про звичайний ритм. Можливо, спочатку працюватиме тільки 200 людей на площі 27 000 м. кв. Всі вони будуть забезпечені засобами індивідуального захисту, – зазначив фінансовий директор ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» Олег Білобровко.

Він також додав, що у випадку відновлення роботи підприємства, тут дотримуватимуться особливих заходів безпеки, зокрема, проводитимуть дезінфекцію робочих приміщень.

b06-Copy
b06-Copy

Довідково:  «СЕ Борднетце-Україна» працює в селі Байківці Тернопільського району.  Завод входить до концерну  Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції для автомобілів. Підприємству вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до потужного заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Фольксваген Гольф А5, А6, А7, Hybrid, а з 2015 року – розпочалось серійне виробництво в’язок для Ауді А4 В9. 

На Тернопільщині підприємство працює з 2006  року. 

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео