Фантастичний збіг: на Тернопільщині вдруге за тиждень виграли 1 млн грн у лотерею

million_5b684a3d0824f

Цього разу пощастило мешканцю (мешканці) Кременця. Саме там придбали щасливий білет напередодні розіграшу. Схоже, навіть організатори здивовані таким фантастичним збігом. Адже тиждень тому 1 млн грн виграли у Теребовлі.

- У «Лото-Забава» другий раз поспіль виграли мільйон! І другий раз поспіль його власником став мешканець Тернопільщини. Цікавий збіг? Так, але лотереї - це завжди про збіги й удачу. Тож радіємо за переможця! Наразі відомо, що пощастило мешканцю міста Кременець, який усього за день до проведення розіграшу купив білет із номером 0125247 за 30 гривень. Тепер він – 365-й мільйонер лотереї, – повідомляють в «М.С.Л.».

Також закликають звернути увагу всіх відвідувачів фірмового столу «М.С.Л.», що у магазині «Глорія» на вул. Шевченка, 59, якщо купували «Лото-Забава» саме там та обов’язково перевірити свої білети, адже будь-який з них може бути виграшним. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радить переможцеві звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео