Тернополянам на замітку: дайверам також потрібен басейн

басейн дайвінг

Ми уже розповідали про користь плавання, а от про лікувальний ефект, який відчувають дайвери, занурюючись на певну глибину, знають не всі. У той же час популярності набирають не лишень одні поїздки на острови, а й експедиції з дослідженням підводного світу. Де можна почати тренування із занурення, і який в цьому сенс, ми розповімо вам сьогодні.

Дайвінг - серйозний вид спорту. Щоб відчувати себе впевнено, відкинути зайві страхи і отримати насолоду від споглядання підводних глибин, потрібно відвідати з десяток професійних тренувань та забезпечити себе спеціальним спорядження.

Новачкам фахівці рекомендують перед поїздкою в екзотичні країни пройти курс початкової підготовки в місцевих клубах підводного плавання. Саме там займаючись з інструктором, ви зможете відпрацювати навички занурення, протестувати спорядження і просто навчитися впевнено почувати себе на глибині.

Наявність власного басейну набагато спрощує завдання підготовки і підтримки навичок водолаза. Але водойма поблизу – теж варіант чудовий. У Тернополі ж можна спробувати плавання на місцевому ставі.

Спробуйте себе у ролі дайвера, воно того варте!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео