Дарія Шевченко

Садочок на Тернопільщині може позбутись своєї найбільшої проблеми (відео)

Screenshot_1

Майже 2,5 сотні дітей відвідують центральний дитячий садочок «Сонечко» у Козівській громаді. Керівниця закладу розповідає, намагаються власними силами створити для дітей комфортні умови. Однак працювати ще є над чим.

- В дитячому садочку зареєстровані 240 дітей. Дуже гарний колектив, ми стараємось виховувати їх у дусі українського патріотизму. В нас є декілька проблем і сьогодні до нас прийшли гості, щоб вирішити їх,- розповіла Ганна Даньків.

- Найперше зустрів добру господиню, яка дбає за господарку в цілому, що мене радує. В цьому садочку є багато різних проблем, зокрема, це необхідність ремонту даху, біля 400 м.кв., які потрібно доробити, є проблеми з постачанням води, тобто на це все потрібно виділити кошти,- зазначив Іван Чайківський.

Разом з народним депутатом відвідав навчальний заклад і перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук. Він каже, забезпечити комфортні умови перебування та якісне харчування дітей - це основне завдання влади.

- Я впевнений, що сьогоднішня зустріч дасть результат і ті всі плани, які ми нині намалювали, ми їх реалізуємо. Дуже важливо, що є розуміння і колективу, є розуміння і місцевої влади те, що це є пріоритет і цим ми будемо займатись. Обласна рада готова підтримувати і долучатись до всіх проектів, які є в Козівській громаді, - зауважив Володимир Болєщук.

- Дуже приємно що завжди люди відгукуються, приїжджають до нас, виготовлена проектно-кошторисна документація, яку ми переглянемо тому що ми долучимось на співфінансування з областю. Я думаю крок за кроком ми вирішимо ці всі питання, першочергово це перекриття даху,- зазначив Сергій Добалюк

У зв‘язку з карантинними обмеженнями, з вихованцями садочку гості не спілкувались. Однак щоб Різдво Христове було солодким, передали їм подарунки.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео